Lämpimästi tervetuloa!

Kuvassa ihan ikioma ensimmäinen itse ostettu koirani englanninkääpiöterrieri Twinstripe Fortunate Son "Capu" kuvattu noin puolivuotiaana kesällä 1998. Sanat eivät riitä kertomaan kuinka rakas ja tärkeä tämä poika minulle oli. Tuhannesti kiitos Capun ihanalle kasvattajalle Marjalle, joka luotti nuoreen hupakkoon ja pian 20 vuoden ajan on jakanut tämän "enkkuhulluuden", ilot sekä surut. Capusta se ajatus sitten lähti!

Tervetuloa tutustumaan kahden kasvattamani rodun, englanninkääpiöterriereiden ja auvergnenseisojien, touhuihin niin harrastuskoirina kuin tärkeänä osana perhettämme. Ensimmäinen englanninkääpiöterrierimme Twinstripe Fortunate Son "Capu" tuli meille 20 vuotta sitten ja tästä olen iäti kiitollinen Capun mahtavalle kasvattajalle Marja Huttuselle! Vuonna 2006 syntyi ensimmäinen oma Stonemeadow's pentue. Pienessä rodussa on tapahtunut paljon näiden vuosien aikana ja matka jatkuu. Olen ollut mukana perustamassa rodulle alajaostoa SKKY:n alaisuuteen vuonna 2007 ja vuoden 2014 alusta Suomen englanninkääpiöterrierit ry:tä. Parin vuoden tauon jälkeen vuoden 2017 alusta vaikutan jälleen yhdistyksemme hallituksessa ja monta vuotta olen ollut myös jalostustoimikuntamme jäsen.

Auvergnenseisojat meille tulivat isännän metsästysharrastuksen myötä vuonna 2014 ja eipä kauaa mennyt kun allekirjoittanutkin oli täysin hurahtanut monipuoliseen ja ihmisrakkaaseen rotuun.

Toivon, että sivujemme kautta välittyy se ilo minkä nämä ihanat ystävämme meille antavat. Toivon myös, että olette meihin yhteydessä mikäli haluatte tietää roduistamme enemmän tai olette kiinnostuneita pennusta.

Ystävällisin terveisin

Tiina Kiviniitty